Lindenfeld – un sat nemţesc părăsit

AvenTura Dolomiți 2008

1 martie 2009 Comments (0) Trasee

Ski Muntele Mic 1 martie 2009

!! Galerie foto – http://www.concordialugoj.ro/readarticle.php?article_id=19

Pe data de 1 Martie am facut o tură scurta la ski pe Muntele Mic .
După adunarea de la club de vineri seara, am hotărât că duminică mergem la ski dacă avem şi ceva vreme.
Sâmbătă seara ne-am anunţat la telefon şi am stabilit care şi cu ce maşini mergem.
Duminică dimineaţa am plecat într-o maşina eu , Nelu , Paul şi Norby, în alta Cosmin Baru cu un prieten şi urmau sa vină şi Nina cu părinţi ei, dacă era zăpadă.
Cosmin a luat-o înainte, pe la 7 jumate era pe drum deja, noi de abia pe la 8 şi ceva am plecat din Lugoj.Am ajuns la telescaun în jur de ora 10. Paul a informat-o pe Nina în legatură cu vremea şi drumul, care nu era tocmai bun.

De la telescaun am urcat cu una dintre maşinile D-lui Dunca în schimbul a 20 lei. La ora 11 eram deja pe teleski şi începeam a face ture prin ceaţă şi ocolind fulgii de zăpadă. Nu după mult timp a ajuns şi Nina. Până atunci Paul s-a chinuit de câteva ori sa urce cu teleskiul dar în zadar. Până s-a prins de schemă că trebuie să urce cu încă cineva pe T-u . Pâna la urmă am început toti să urcăm câte 2 : Paul cu Nelu , Norby cu o fetița de pe acolo şi eu cu Nina.

Păcat că atunci când ne-am hotărât noi să plecăm a ieşit şi soarele. Am prins doar vreo 2 ture cu soare şi am luat-o la vale, eu , Norby , Nelu , parinţi Ninei, Cosmin cu prietenul lui). Paul şi Nina tot cu maşina pentru că nu avea rost să se chinuie cu plăcile.

O coborâre foarte faină (cel puţin pt. mine) cu viteze mari și curbe cam periculoase, în care nu se putea fără căzături 🙂 .

Am coborât mai pe drum, mai prin pădure, pe scurtături, mai pe burtă, mai pe skiuri 😛 , alţii mai tare, alţii mai încet, până la urmă am ajuns cu toţii teferi jos la maşini, ne-am dezechipat și am pornit spre casă.

Totul a fost foarte frumos. Ne dorim sa mai mergem, speram doar să se rezolve problema cu drumul.

Weekendul viitor alta tură, dar mai lungă , tot prin Munţii Țarcu.

 

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte