Curs de alpinism și inițiere în speologie

Proiectie Nepal

Proiecție Foto – Prin Nepal de capul nostru

20 noiembrie 2012 Comments (0) Știri

Proiecție foto – Aventuri in Alpii Dolomitici

Proiecție și expoziție de fotografie Dolomiți

Clubul de Turism Concordia vă invită in 23 noiembrie 2012 sa participați la proiecția foto ”Aventuri in Alpii Dolomitici”.

Proiecţia va avea loc în amfiteatrul Colegiului Naţional Coriolan Brediceanu vineri 23 noiembrie de la ora 19:00.

Dl. Ioan Berariu, unul din iniţiatorii şi fondatorii clubului nostru acum 33 de ani este deasemenea iniţiator şi organizator al acestor ture în Dolomiţi pe care le facem de cel puţin 5 ani încoace. La fel ca anii trecuţi, în primăvară a început să pună la punct organizarea acestei ture care a devenit tradiţie în cadrul clubului dar se pare că încet, încet devine şi un trend naţional, tot mai mulţi oameni merg vara la via-ferrata în Dolomiţi. Astfel că în dată de 25 august am plecat două maşini din Lugoj către Castelpietra- Tonadico în Italia, urmând că acolo să ne întâlnim mai mulţi. Unii au venit din Germania, alţii din Croaţia, Austria, Slovacia sau Italia, ne-am întâlnit 17 prieteni acolo din Lugoj, Timişoara şi Reşiţa.
Au urmat 6 zile de via-ferrata(cea mai uşoară formă a alpinismului), 6 zile de fericire, de soare, ceaţă, ploaie, 6 zile în care am fost cu mâna pe cablu şi pe carabnierele de siguranţă, 6 zile de căţărat pe stanca şi de fotografiat că să avem ce arată şi celor de acasă, vouă, care poate într-o zi o să veniţi cu noi sau o să mergeţi singuri acolo.Mai multe despre ce şi cum a fost acolo aflaţi vineri dupamasa.

Aşadar va aşteptăm vineri să vizionăm împreună imagini reprezentative pentru Alpi, pentru Dolomiţi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte