Amenajare traseu mountainbike, tiroliană si gulaș

Semenic Vertical Race – 17 martie

13 ianuarie 2012 Comments (0) Știri

Donează 2 % din impozit către Concordia Lugoj

Direcționează 2% din impozitul pe venit și contribuie alături de clubul Concordia la ecologizarea și amenajarea traseelor turistice, ia parte la activități în natură și trăiește clipe minunate.

Se arată un an bun, plin de activități, dinamism și călătorie în mijlocul naturii. Ești pasionat de munte și de natură? Ai chef de pedalat, drumețit, escaladă, speologie, rafting sau vrei să participi la o sesiune de ecologizare? Te-ai săturat de casă și ai vrea să mai dormi și în cort sau sub cerul înstelat, ai da caloriferul și televizorul de acasă pe un foc de tabără și o chitară, vrei o pauză de la tastatură în schimbul reamenajării traseelor turistice? În caz că da, urmărește-ne și ia parte la aceste activități împreună cu noi.

Citește frumoasele povestiri, admiră fotografiile, cunoaște lumea, împărtășește pe forumul de discuții experiențele tale de la munte și sper să ne vedem cât mai curând în următoarea drumeție.

Aici mai multe detalii : http://www.concordialugoj.ro/activitati/2lasuta/2lasuta.html  !!!! trebuie schimbat linkul la cel actual

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte