„O lume aparte” – expoziţie de fotografie subterană

O parte din Himalaya în Lugoj- Proiecție foto 11...

1 decembrie 2009 Comments (0) Știri

Concordia 30

O zi de weekend din viața noastră from Țîru Călin on Vimeo.

Vineri 20 Noiembrie 2009, a avut loc la Universitatea Drăgan, proiecţia aniversară “Concordia 30”, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de la înfiinţarea Clubului de turism Concordia Lugoj.

Dl. Berariu a fost sufletul echipei care a aranjat sala. S-au montat două corturi, au fost aduşi saci de dormit, rucsaci, ghete, schiuri, ecipament de căţărat.
Era o armonie între vechi şi nou. A fost improvizată o mini expoziţie cu poze care a fascinat publicul venit să asculte poveştile spuse cu emoţie de dl. Berariu despre înfiinţarea clubului, despre prietenia legată între iubitorii de munte, despre cum s-au confecţionat atunci unele lucruri necesare drumeţiei pe munte.

Diapozitivele prezentate cu tehnica aferentă „epocii” respective, însoţite de comentariile d-lui Schlupp, a lui Marius Iacob, Cristi Bădoiu şi Cristi Stanciu, au făcut deliciul evenimentului. Călin Ţîru a prezentat cu tehnică modernă un filmuleţ despre cum îşi petrece timpul liber un membru al clubului în prezent.

La final dl. Andrei Petruescu a mulţumit tinerilor prezenţi, reprezentând generaţia tânăra care a preluat din mers ştafeta prieteniei, a dragostei de munte, de natură, cu speranţa că această frumoasă poveste începută în anul 1979 va continua.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte