22 Septembrie 2009 – Ziua internațională fără mașini –

Proiecție Aniversară „Concordia 30” în data de 20 noiembrie...

1 octombrie 2009 Comments (0) Știri

Concert aniversar – 25 de ani – în Peştera Româneşti – 2009

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la primul concert care a avut loc în Peştera Româneşti în anul 1984. Cu această ocazie, duminică, 4 octombrie 2009, cu începere de la ora 14:00, Peştera Româneşti va găzdui un concert aniversar.

Vor concerta Orchestra simfonică şi corul „Ion Românu” ale filarmonicii „Banatul” din Timişoara împreună cu solista Alexandra GUŢU, conduşi de dirijorii: Remus GEORGESCU, Gheorghe COSTIN, Radu POPA, Iosif TODEA şi Roberto DE MAIO (Italia).

În program se vor regăsi lucrări din creaţia compozitorilor: Ludwig van Beethoven, Jozef Hajdn, Edvard Grieg, Felix Mendelssohn-Bartholdy, Wolfgang Amadeus Mozart şi George Enescu.

Intrarea este LIBERĂ.

Accesul se poate face cu trenul până în gara Făget sau Margina şi cu autobuze până la Coşava. Cu maşina se poate merge pe drumul dintre Deva şi Lugoj – DN 68A pâna în localitatea Coşava, din Coşava urmându-se şoseaua spre Valea lui Liman până în satul Româneşti. De aici se urmează traseul marcat – cruce galbenă – ce părăseşte satul în dreptul cimitirului şi duce până la peşteră (1 h mers pe jos).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte