O zi cu zambete de copii!

16 decembrie 2016 Comments (0) Știri

Chemarea Muntelui

 

Ziua Internaţională a Munţilor este pe 11 decembrie. Din dorinţa de a împărtăşi poveştile noastre de umblat hai-hui prin natură şi în mod special la munte, s-a născut  idea unui eveniment care sărbătoreşte Muntele. Promovarea unui stil de viaţă sănătos, alternativă de  petrecere a timpului liber, descoperirea şi conservarea naturii că parte integrantă a vieţii. A două ediţie “Chemarea Muntelui “ a adus laolaltă prieteni şi iubitori de natură  de toate vârstele, din Lugoj, Timişoara, Reşiţa, Caransebeş, Oţelu Roşu. Filmuleţul  “Mama Natură” ne-a sensibilizat.

Petre a transmis emoţie  cu prezentarea  experintelor  lui foto, în natură. Poze care spun mai mult decât o mie de cuvinte,  ne-au dezvăluit un om care dăruieşte necondiţionat, care simte binecuvântare atunci când o imagine aproape ireală îi apare în obiectiv şi mulţumeşte într-un fel aparte, inspirând semenii cu incursiune în lumea fotografiei în natură, ori de câte ori are ocazia.

Cătălin de la WWF a răspuns întrebărilor legate de idea dar mai ales trăirea din timpul filmărilor la filmuleţul „ Sălbăticia din Carpaţi, bogăţie pentru oameni”. Detalii care uneori par să nu conteze, dar ne afectează pe noi ca oameni  şi mai ales pe Mama Natură,  au fost surprinse în ariile protejate din Munţii Banatului.

 

Munte, natură, oameni, o legătură de suflet,  pe viaţă!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte