Proiecție Foto – Cupa Concordia Autoliv –

Amenajare traseu mountainbike, tiroliană si gulaș

28 iulie 2011 Comments (0) Știri

Articol Iron Bike- Redesteptarea

Sâmbătă, 30 iulie o echipă formată din doi ciclişti (Călin Ţîru şi Wendl Alfred) va reprezenta Clubul “Concordia” Lugoj la cea de-a doua ediţie a competiţiei ”Iron Bike” Oradea, care după spusele lor are cel mai lung, cel mai tehnic şi cel mai greu traseu din ţară.

Traseul care trebuie parcurs este de 240 km, are un timp limită de 22 de ore şi peste 4.500 de metri în ascensiune. Călin Ţîru a participat şi la ediţia din 2010 a competiţiei, când traseul oficial a fost de 275 km, însă s-au parcurs 285- 290 km din cauza codului galben de ploi, care a determinat devierea traseului.

În acest an sunt aşteptate să participe 40 de echipe, astfel că obiectivul lugojenilor este să termine cursa, un loc pe podium fiind mai greu de obţinut. “Nu mergem cu gândul să câştigăm, ci să încheiem competiţia pentru că diferenţa de nivel şi kilometrii mulţi îşi pun amprenta. În plus, vin mulţi ciclişti din ţară care se luptă pentru un loc pe podium. Cred că anul acesta vor participa aproximativ 40 de echipe, în 2010, la prima ediţie a competiţiei încriindu-se 32 de echipe, dintre care doar 16 au terminat cursa”, a declarat Călin Ţîru.

Autor: Alina Damian- Redeșteptarea

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sari la bara de unelte