13 septembrie 2016 Comments (0) Fără categorie

Alex aleargă pentru pădurile copiilor noştri şi ale noastre implicit


Pădurea Copiilor, proiect al Asociației Pădurea Copiilor, continuă activitatea de plantare și îngrijire a suprafețelor de teren degradate din sudul României, începute  în primăvara lui 2007 și continuate timp de 9 ani consecutivi pe 38 de ha, ca divizie în cadrul ViitorPlus. Viziunea lor este aceea de a crește permanent suprafața împădurită din România pentru a asigura un viitor mai bun generațiilor viitoare.

De asemenea, proiectul are o puternică componentă educațională prin educarea și implicarea comunităților locale, promovarea voluntariatului și a implicării sociale, alături de promovarea unei vieți sănătoase.

Pentru a continua să plantăm câte un copac pentru fiecare nou-născut din România suntem cauze la evenimente de alergare ce ne-au purtat la extremele climatice de la Cercul Polar până în Sahara.

Aleg să Impăduresc! este sloganul sub care mii de oameni au ales să acționeze pentru combaterea schimbărilor climatice.

 

 

 

 

El este Alex, colegul nostru şi aleargă pentru prima oară la acest concurs, această participare este unul din obiectivele lui sportive pe anul 2016.

„Am ales acest proiect pentru că mă reprezintă, iubesc natura si particip la concursuri trail. Eu sunt coordonator la programul de ecologizare Let’s do it ! România în municipiul Lugoj. În cursul drumeţiilor la munte cu Clubul de Turism Concordia Lugoj am descoperit multe zone cu păduri defrişate, ceea ce mă întristează. Trebuie să fac ceva pentru a reîmprospăta pădurile şi alerg pentru a motiva şi pe alţi să facă la fel.

Cauza Pădurea copiilor – Creştem Păduri, Transformăm Comunităţi!, proiect al Asociaţiei Pădurea Copiilor, continuă activitatea de plantare şi îngrijire a suprafeţelor degradate. Mă simt onorat să fiu unul din eroii maratonişti care aleargă sub sloganul “Alege să Împădureşti!” participând la cea mai frumoasă cursa pe şosea – Transmaraton!

Eu alerg să împăduresc! Şi tu poţi alerga cu mine, iar dacă nu ai timp poţi să donezi pentru un viitor verde 1 leu sau 5 lei sau 10 lei sau cât vrea Inima ta să doneze.

Ofer 3 surprize memorabile pentru orice donatie de minim 5 ron pentru Padurea Copiilor

Ai pădure ai aer curat din plin!”

Cu stimă şi respect.

Szilagy Alexandru

 

Fiecare cinci lei donaţi reprezintă un puiet plantat şi îngrijit.

Poti dona accesand urmatorul link :  http://www.transmaraton.org/participanti/szilagy-alexandru/

Una dintre modalităţile prin care se poate dona este prin virament bancar:

Cont în Lei: RO47RNCB0072151038870001, deschis la BCR – Sucursala World Trade Center.

 

14257530_1156651347715189_578261876022716824_o-1

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte