Tabere de copii cu COnCO

Copiii noştrii cresc tot mai mult într-o lume virtuală unde toată distracţia şi emoţia se întâmplă într-un ecran. Dorinţa noastră este să îi facem pe cei mici să descopere aventura, adrenalina, emoţiile şi sentimentele autentice în sânul naturii. Vrem ca ei să conştientizeze importanţa ecologiei, activităţii in aer liber, să se împrietenească cu natura şi să se lase încântaţi de frumuseţile ei aşa cum sunt. Şi toate astea în maximă siguranţă sub supravegherea monitorilor şi legând prietenii adevărate.

Lumea virtuală oferă poate imagini mult mai fantastice dar acestea nu se compară cu sentimentul unei privelişti atunci când simţi mirosul florilor de câmp, vântul în păr şi încântarea colegilor de drumeţie.

Cu totul altfel vor înţelege biologia, zoologia, botanica, geografia când vor înţelege că fac parte din viaţa lor, când acestea devin palpabile. Şi unde mai punem că toate le învaţă inconştient sub formă de joacă şi distracţie cu prietenii în vacanţă.

COnCO este o echipă nouă dar totuşi cu o bogată experienţă în domeniul acesta. Călin, Otilia şi Concordia Lugoj se ocupă de activităţi şi educaţie outdoor pentru mari şi mici de foarte mulţi ani.

IMG_2801

 

Taberele la care vă puteți înscrie sunt:

  • Tabără la cort în munții Țarcu – 24-30 Iulie 2016  (6-14 ani)
  • Tabără de mountainbike la Muntele Mic 7-13 August 2016 (7 – 15 ani)

Pentru informații nu ezitați sa ne contactați:

0724 087 485- Călin

0725 738 696- Otilia

Comments are closed.

Sari la bara de unelte